NaslovnicaVijestiGranit Xhaka posvetio pobjedu kosovskom heroju, smislio način da ga FIFA ne...

Granit Xhaka posvetio pobjedu kosovskom heroju, smislio način da ga FIFA ne kazni

Sinoćnji susret Srbije i Švicarske obilovao je incidentima, a ni nakon susreta nije se smirila situacija između aktera duela. Srpski trener i napadač Dragan Stojković i Dušan Vlahović tijekom utakmice vrijeđali su švicarske nogometaše albanskog porijekla, dok im s druge strane kapetan Granit Xhaka nije ostao dužan.

Xhaka se tijekom utakmice uhvatio za međunožje, psovao na albanskom, a i nakon utakmice nastavio je s provokacijama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Švicarska je na kraju utakmice slavila 3:2 i prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva, a Xhaka je pobjedu slavio u bijeloj majici s natpisom Jashari i brojem 26. Kako prenose srbijanski mediji, Xhaka je tako odao počast kosovskom heroju Ademu Jashariju, osnivaču Oslobodilačke vojske Kosova, ubijenom 1998. godine.

No, ključna stvar na dresu je broj 26, kojim se Xhaka “zaštitio”. S obzirom na to da bi ga FIFA sigurno suspendirala zbog političke poruke, Xhaka se pravdao da ne misli na Adema Jasharija, već na svog suigrača iz reprezentacije Ardona Jasharija koji nosi broj 26, ali nije igrao u Kataru.

“Nema političke pozadine, to je posveta suigraču Jashariju. Pridružio se reprezentaciji s 20 godina poput mene i zaslužuje poštovanje”, rekao je Xhaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!