NaslovnicaVijestiGrčki mediji otkrili sastav Grčke za današnju utakmicu

Grčki mediji otkrili sastav Grčke za današnju utakmicu

Grčki mediji otkrili sastav Grčke za današnju utakmicu. Naime, večeras igraju Hrvatska i Grčka u dokvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. i grčki mediji su nam prije vremena otkrili sastav svoje reprezentacije.

Grčki mediji

Prije svega Sokratis Papastathopoulos će biti dostupan za Grke večeras. Kapetan Borussije Dortmund je odradio trening u srijedu sa ostatkom tima i rečeno je da je spreman da putuje u Zagreb. Sokratis je pretrpio ozljedu sa Dortmundom za vikend, ali 29-godišnjak je bio vrlo odlučan u namjeri da se oporavi i bude spreman za ovu utakmicu. Papastathopoulos će biti pokraj Kyriakos Papadopoulosa u obrani (Kostas Manolas je suspendiran).

>>>Najpametnija oklada za utakmicu Hrvatska – Grčka

Vasilis Torosidis će vjerojatno započeti sa klupe, jer nije još uvijek u potpunosti spreman, imao je gadnu ozljedu mišića u skorije vrijeme i Grci neće rizikovati da ga izgube za drugu utakmicu. Panagiotis Retsos se očekuje u sastavu sa kapetanskom trakom na desnom beku.

[su_premierleague]

A što se tiče dobrih vijesti za Hrvatsku, Mario Mandžukić je odradio trening u srijedu i vjerojatno će biti u sastavu protiv Grka u večerašnjoj utakmici. Za one koji ne znaju, Mandžukić je pretrpio ozljedu tijekom vikenda, ali se uspio oporaviti na vrijeme za utakmicu protiv Grka.

Prema velikom broju izvora, ovo će biti sastav Grčke protiv Hrvatske (4-2-3-1):

GK- Karnezis
RB- Retsos
CB- Sokratis
CB- Kyriakos Pap
LB- Tzavellas
DM- Tziolis
DM- Zeca
RM- Bakasetas
CM- Fortounis
LM- Stafylidis
CF- Mitroglou

 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!