NaslovnicaVijestiU Grčkoj na pomolu veliki skandal: Olympiacosu prijeti drakonska kazna, jedna od...

U Grčkoj na pomolu veliki skandal: Olympiacosu prijeti drakonska kazna, jedna od najvećih ikada!

U Grčkoj se na horizontu pojavljuje novi veliki skandal koji bi mogao pogoditi najveći i najtrofejniji klub u državi Olympiacos. Div iz Pireja je optužen za namiještanje rezultata utakmica u Grčkom prvenstvu.

Grčki nogomet više puta je bio uzdrman skandalima raznih vrsta, a posljednji bi mogao najveći i najutjecajniji klub države Olympiacos otjerati u ponor. Grčki istražitelji tvrde da je Olympiacos 2015. godine, zajedno s Atromitosom, štimao  rezultate mečeva, a posebno je kontroverzan meč dviju momčadi, u kojem je Olympiacos slavio s 2:1.

Predsjednik talijanskog kluba rekao Real Madridu i Barceloni da moraju platiti 80 milijuna eura ako žele dovesti zvijezdu!

Grčki mediji prenijeli su da je nogometni savez prije nekoliko godina istražio utakmicu zbog sumnje u namještanje, ali je slučaj kasnije zatvorio zbog nedostatka dokaza.

Slučaj je sada ponovo oživljen, a u slučaju da se sumnje ispostave tačnim, drakonske kazne su neizbježne. Čak 15 ljudi iz kluba je osumnjičeno, Olympiacosu prijeti ispadanje u drugu grčku ligu a kontroverznom vlasniku Olympicosa Evangelisu Marinakisu bi mogla biti izrečena kazna zabrane bavljenja nogometom doživotno.

Među optuženima je i tadašnji trener Ricardo Sa Pinto, bivši igrač portugalske reprezentacije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!