NaslovnicaVijestiPredsjednik talijanskog kluba rekao Real Madridu i Barceloni da moraju platiti 80...

Predsjednik talijanskog kluba rekao Real Madridu i Barceloni da moraju platiti 80 milijuna eura ako žele dovesti zvijezdu!

Nije jasno da li Real Madrid i Barcelona samo prate iste igrače ili ih je jednostavno povezati s istim pojačanjem, ali čini se da obje ekipe žele potpisati Fabiana Ruiza.

Predsjednik talijanskog kluba

Španjolski vezni igrač ove je sezone impresionirao u Napoliju i mogao bi ispuniti ključnu potrebu za obje momčadi.

Oba veznjaka postaju stariji i imaju elegantnog playmakera koji može lutati po terenu dok bi i zabijanje golova bilo dobrodošlo, no izvješće Teamtalka zvuči kao da će biti skup.

Izvještavaju da je Napolijev predsjednik izjavio da želi najmanje 80 milijuna eura da bi pustio Ruiza, pa može ovisiti o tome koliko ga želi bilo koji tim.

Morate misliti da će njihova sposobnost trošenja novca biti smanjena ovog ljeta, pa bi taj iznos mogao čak i oduzeti mnogo njihovog budžeta.

Međutim, izgleda da je i Manchester City zainteresiran i da bi ga mogao odvesti u Englesku, pa će možda biti u boljoj situaciji da troše velike novce.

Izvještaj također nagovještava da bi svi htjeli da ga dovedu ovo ljeto, jer bi njegova cijena na EURO-u 2021 mogla da mu drastično poveća cijenu.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!