NaslovnicaVijestiGrealish se skinuo na treningu i oduševio navijače

Grealish se skinuo na treningu i oduševio navijače

Najskuplji igrač u povijesti Manchester Cityja konačno je u centru pažnje zbog sportskih stvari, a ne zbog alkohola koji mu je obilježio ljetnu stanku.

Grealish je u posljednje vrijeme jako uznemirio Cityjeve navijače. Osim što u prvoj sezoni nije nametnuo standarde najvećeg pojačanja u povijesti kluba, cijelo je ljeto sniman u alkoholiziranom stanju te se činilo da ga nogomet ne zanima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U noćnom klubu u Las Vegasu potrošio je 93.000 eura. Tom prilikom prijatelji su ga uz mnogo poteškoća izvukli iz kluba. Sve je kulminiralo na vjenčanju Harryja Maguirea kada su objavljene fotografije golog Grealisha koji od alkohola nije znao gdje se nalazi.

No, čini se da je sve to odlučio ostaviti iza sebe i fokusirati se na sljedeću sezonu. Pripreme još nisu počele, a kako bi “kupio” Pepa Guardiolu i navijače Cityja, Grealish se sprema za intenzivne treninge.

Engleski reprezentativac skinuo se i pokazao svoje impresivne mišiće te dokazao navijačima da je u fantastičnoj fizičkoj formi uoči početka priprema. U pitanju je trening u Grčkoj, gdje se nalazi zbog vjenčanja bivšeg suigrača Conora Hourihanea.

Grealish je odradio intenzivne sprinterske vježbe, a potom je nogometnom loptom “driblao” čunjeve u nadi da će “izbrisati” sve loše stvari iz proteklih tjedana.

Pep Guardiola zakazao je početak priprema za točno sedam dana i čini se da Grealish želi učiniti sve da pripreme dočeka u odličnoj formi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!