NaslovnicaVijestiGREŠKOM OTKRIO DVA VELIKA TRANSFERA: Predsjednik Rome potvrdio gdje odlaze Alisson i...

GREŠKOM OTKRIO DVA VELIKA TRANSFERA: Predsjednik Rome potvrdio gdje odlaze Alisson i Nainggolan!

Jedan portal blizak dešavanjima u Napoliju, AreaNapoli, danas je objavio informaciju kako je predsjednik Rome James Pallotta priznao kako Alisson ovog ljeta odlazi u Real Madrid, dok će Radja Nainggolan otići u Inter.

Alisson odlazi u Real Madrid

Vlasnik ‘rimske vučice’ je danas primjećen u Napulju u restoranu Concettina ai Tre Santi, te je prisutnim gostima odgovarao na pitanja o budućnosti brazilskog reprezentativca, kao i njegovog suigrača Radje Nainggolana.

[su_vegas]

Na pitanje da li bi Alisson mogao otići u Napoli, on je rekao: “Ne, predsjednik Aurelio De Laurentiis ne želi potrošiti toliko novca. Alisson košta puno, potrebno vam je 78 miliona eura. Blizu je odlasku u Real Madrid, a Nainggolan će otići u Inter.” Međutim, nema nigdje video dokaza da je to izjavio, a samo nekoliko sati nakon što se ova informacija proširila po svim talijanskim medijima, Pallotta je sve to demantirao, te priznao kako je sve bila šala i nesporazum, te da nije mislio ozbiljno.

Rekao je: “Nasmijao sam se dok sam pročitao izjave koje sam navodno rekao o transfer tržištu. Zapravo, šalio sam se sa grupom ljudi i sarkastično odgovarao na popularne špekulacije koje se ovih dana spominju u talijanskim novinama. Ništa od toga nisam mislio ozbiljno, bio je to samo glupi američki humor koji neki ne razumiju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!