NaslovnicaVijestiGRIEZMANN DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Odbio Barcelonu i Manchester - ovo je njegova...

GRIEZMANN DOGOVORIO OSOBNE UVJETE: Odbio Barcelonu i Manchester – ovo je njegova sljedeća destinacija!

Izgleda da bi zvijezda Atletico Madrida Antoine Griezmann mogao odbiti potencijalne transfere u Barcelonu i Manchester United u korist PSG-a.

GRIEZMANN DOGOVORIO

Francuska zvijezda je u javnosti izrazila svoju namjeru da napusti Atletico na kraju sezone 2018/19., a to nije iznenađujuće praćeno od strane mnogo špekulacija oko toga gdje bi mogao završiti ovog ljeta.

Independent ga je nedavno povezao sa Manchester Unitedom, i nema sumnje da bi mogao biti idealna zamjena za Romelu Lukakua i Alexis Sancheza u napadu Ole Gunnar Solskjaera.

Međutim, najnovije vijesti iz Sporta sugeriraju da je Griezmann sada dogovorio sve na osobnoj razini sa PSG-om, odbijajući Barcelonu u tom procesu.

Izvješće objašnjava da izvori bliski Barci i dalje misle da bi dogovor mogao biti postignut, a katalonski divovi navodno još uvijek planiraju ispuniti njegovu klauzulu o oslobađanju od 120 milijuna eura ovog ljeta

Ipak, izgleda da je PSG sada možda favorit, a Griezmann ima smislsa kao pojačanje za Edinsona Cavanija.

Kao jedno od najvećih imena u francuskom nogometu, također bi bilo smisla kada bi 28-godišnjak bio zainteresiran za igranje u Ligue 1 po prvi put u svojoj karijeri, nakon što je bio u Madridu od 2014. godine i prije toga u Real Sociedadu, sve od početka kada se pridružio klubu u 2005. godini.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!