NaslovnicaVijestiGRIEZMANN I FORTNITE ZALUDILI FRANCUSKU: Zbog čega reprezentativci Francuske vole ovu igricu?!

GRIEZMANN I FORTNITE ZALUDILI FRANCUSKU: Zbog čega reprezentativci Francuske vole ovu igricu?!

Antoine Griezmann svoje pogodke proslavlja s Fortniteovim ‘Take the L’ plesom već nekoliko mjeseci i uspio je na taj plesi navući i kolege iz francuske reprezentacije, koje je veoma zanimljivo gledati prilikom proslave golova.

GRIEZMANN I FORTNITE

Griezmann je nedavno sa ovom proslavom zamijenio dugo korištenu “Hotline Bling” proslavu, koju je “pokupio iz spota Drakea, a sinoć u pobjedi od 3-1 nad Italijom, nije bio jedini koji slavi pogodak svoje ekipe u Fortnite stilu.

Bivši napadač Real Sociedada postigao je pogodak iz jedenasterca za svoju reprezentaciju u prijateljskoj utakmici na stadionu Allianz Rivieri a u znamenitom plesu pridružio mu se i Paul Pogba koji je svoj pogodak proslavio u znaku L, dok je ipak Adil Rami pogodak proslavio sa “Jubilation” plesom.

>> DOBRE VIJESTI IZ MANCHESTERA u vezi zdravlja Sir Alexa Fergusona!

Ali izgleda kao da Francuzi imaju još nekoliko asova u rukavu – tako da su Pogba i Umititi bacali neke ozbiljne plesove, gdje su pokazali nevjerovatan skil koji će na Mundijalu svima zapasti za oko jer u današnje vrijeme se pomno prati svaki pokret nogometaša a kamoli da takva proslava prođe nezapaženo.

[su_live_koeficijenti]

Zbog čega Griezmann slavi sa znakom L koji je karakterističan za ovu igricu, još uvijek nije zvanično poznato. Nagađa se da je Grizmann veliki fan ove igrice koja je postaal najkpopularnija i najigranija igrica svih vremena, dok drugi pak tvrde da je masno plaćen od Epic Gamesa za promociju igrice. Šta je od ovog istina, ostaje misterija samo je jedno jasno – Fortnite groznica zafatila je i nogometne terene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!