NaslovnicaVijestiGriezmann imenovao tri najbolja igrača na svijetu

Griezmann imenovao tri najbolja igrača na svijetu

Griezmann imenovao tri najbolja igrača na svijetu. Iza Lionel Messija i Cristiana Ronalda, mnogi će označiti Antoine Griezmanna kao trećeg najboljeg igrača u svijetu.

Griezmann imenovao

Zvijezda Atletico Madrida je došao do izražaja 2016. godine, postigavši 35 golova u 59 nastupa u jednoj blještavoj sezoni za 25-godišnjaka.

Ali, Griezmann vjerojatno neće biti izglasan za Zlatnu loptu 2016. Da je osvojio Euro 2016. u Francuskoj, umjesto Cristiana Ronalda i Portugala, ili da je mogao spriječiti da Atletico izgubi od Reala u Ligi prvaka, možda bi i bio u konkurenciji za prvo mjesto, ali ovako, to će biti potpuno drugačija situacija.

[su_euro_soccer_bonus]

No, na njegov račun, Griezmann je ostao izuzetno skroman unatoč tome što je za malo osvojio dva ili tri trofeja, ako računate i na La Ligu. On priznaje da su Messi i Ronaldo najbolji na svijetu, a nada se da će to postati on do 2018. godine.

Od Francuske zvijezde se tražilo da imenuje tri najbolja igrača u 2016. godini, a iza Ronalda i Messija, njegov treći izbor je bio prilično iznenađujući.

“Cristiano Ronaldo prvi, jer je osvojio dva naslova, zatim Lionel Messi, jer je jedinstven i nakon toga možda Jamie Vardy zbog osvajanja engleskog naslova s Leicesterom”, rekao je za Goal mladi reprezentativac Francuske.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Vardy je bio sjajan prošle sezone za Lisice, ali sada su mu golovi ‘presušili’; on je postigao samo tri gola u svim natjecanjima ove sezone i nije pronašao mrežu u više od dva mjeseca.

Griezmann je nastavio: “Ronaldo i Messi su dva čudovišta, dvije legende. Za 10 godina, svijet će reći da nitko nikada neće moći da ih sustigne.”

“Ja ću to pokušati i dati sve od sebe da stignem što je bliže moguće i nadam se da ću podizati svoju razinu igre svake godine i postati najbolji igrač na svijetu.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Evo gdje možete gledati utakmicu Engleska – BiH

0
Reprezentacija Bosne i Hercegovine će se po prvi put u svojoj povijesti suočiti s Engleskom u prijateljskoj utakmici. Ovaj povijesni događaj dodatno je značajan...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!