NaslovnicaVijestiGRIEZMANN IZNENADIO ODGOVOROM: Evo tko je najbolji igrač protiv kojeg je igrao...

GRIEZMANN IZNENADIO ODGOVOROM: Evo tko je najbolji igrač protiv kojeg je igrao u karijeri!

Moć Barcelone i Real Madrida u Španjolskoj spriječila je Griezmanna od osvajanja domaćih titula sa Atletico Madridom u posljednjih nekoliko sezona. Francuski napadač je za ‘Jorgandžije’ potpisao u ljeto 2014. godine, tek nakon što je klub osvojio titulu u La Ligi.

De Jong najbolji Griezmannov protivnik

Odmah nakon što je stigao u klub, osvojili su Superkup Španjolske, što im je bila posljednja domaća titula. Od njegovog dolaska u Madrid, Barcelona i Los Blancosi su dijelili titule La Lige, dok je katalonski gigant osvojio titulu u Kupu Kralja četiri uzastopne sezone.

Ipak, unatoč činjenici da je mnogo puta nastupao protiv Messija i Ronalda, Griezmann nijednog od njih ne smatra najboljim protivnikom protiv kojeg je imao priliku igrati u karijeri. Naime, u intervjuu za Oh My Goal, svjetski prvak je, na opšte iznenađenje svih, izjavio kako je mladi veznjak Ajaxa Frenkie de Jong najbolji protiv kojeg je igrao.

Rekao je: “Najbolji igrač protiv kojeg sam igrao je De Jong iz Ajaxa. Razlog za to je taj što sam mnogo puta pokušao oduzeti loptu od njega, i nikad nisam uspio.”

Njih dvojica su se suočili dva puta prošle godine u UEFA Ligi nacija. Prvi put su jedan protiv drugog igrali u septembru, kada je Francuska slavila rezultatom 2-1 protiv Nizozemske, a dva mjeseca kasnije Nizozemci su uzvratili pobijedivši rezultatom 2-0, te je De Jong briljirao na toj utakmici.

Po svemu sudeći, u budućnosti će igrati mnogo češće, s obzirom da je 21-godišnji De Jong pristao na transfer u Barcelonu sljedećeg ljeta, a cijena transfera je nevjerovatnih 75 miliona eura. Uprkos tome što je pohvalio, po mišljenju mnogih, trenutno najtalentiranijeg veznjaka svijeta, Griezmann i dalje smatra kako su Ronaldo i Messi u vrhu nogometa.

Dodao je: “Najbolji igrač svih vremena? To ovisi od ere do ere, ali rekao bih Messi ili Ronaldo. Nikad nisam gledao kako igraju Pele i Maradona, to je teško pitanje, a svi imaju svoj stil igre. Tu je također i Zidane, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo za razliku od Messija i Ronalda.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!