NaslovnicaVijesti"Griezmann je u kontaktu sa samo jednim klubom"

“Griezmann je u kontaktu sa samo jednim klubom”

Sestra i menadžer francuskog reprezentativnog napadača, rekla je kako je njen brat Antoine u kontaktu sa samo jednim klubom.

Maud Griezmann, sestra i menadžer napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna prokomentarisala je glasine o potencijalnom odlasku reprezentativca Francuske sa stadiona Wanda Metropolitano.

Španjolski mediji su proteklih dana pisali da je Griezmann u kontaktu sa nekoliko klubova.

“Postoji samo jedan klub sa kojim smo u kontaktu – to je Atletico. Niko drugi. Antoine je razočaran zbog eliminacije iz Lige prvaka, ali i njegovi suigrači i treneri pokazuju iste emocije,” istakla je Maud Griezmann.

Napadaču ugovor sa “Jorgandžijama” ističe 30. juna 2023. a prethodnih godina povezivan je sa Barcelonom i pojedinim klubovima iz Engleske.

“Zamorno je čitati nove vijesti o budućnosti mog brata. Antoine je ove sedmice sa reprezentacijom Francuske i sve njegove misli su fokusirane na nacionalni tim. Uvjeravam vas da se ništa ne dešava,” dodala je.

Francuz je ove sezone postigao 12 golova u 28 utakmica La Lige, a Atletico je drugi sa deset bodova manje od vodeće Barcelone.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!