NaslovnicaVijestiGriezmann krije, dok Katalonci pokušavaju otkriti: Ovo je navodno novi klub Antoine...

Griezmann krije, dok Katalonci pokušavaju otkriti: Ovo je navodno novi klub Antoine Griezmanna!

Ako je vjerovati u izvješća katalonskih medija, onda više nema sumnje oko budućnosti Antoine Griezmanna.

ANTOINE GRIEZMANN SE NUDI

Francuski napadač Antoine Griezmann nedavno je dobio “nogu” od navijača Atletica što je mnogo gore od bilo kakve svađe sa upravom, te je postalo jasno kako Francuz mora napustiti klub. Činilo se da će njegov sljedeći klub biti Barcelona, koja ga je u proteklih nekoliko mjeseci silno željela vidjeti u svojim redovima, ali to se zakompliciralo. Njegovom se dolasku usprotivile sve zvijezde iz katalonskog ponosa, što bi za ekipu predstavljalo veliki problem.

POLUGOLA NAVIJAČICA PRIZNALA: Nakon finala Lige prvaka javljali joj se igrači Liverpoola!

Njegov transfer je visio u zraku dok nedavno nije otkrio u intervjuu za francuske medije da zna gdje će igrati sljedeće sezone, ali nije dao konkretniji odgovor. Ali sada se čini da više nema sumnje. Dobro obaviješteni Catalan Sport tvrdi da je dogovor pao. Ali Griezmann neće nositi dres Barcelone, već dres pariškog giganta PSG-a.

Griezmann će biti predstavljen navijačima PSG-a u narednih nekoliko dana, a Atletico će zaraditi 120 milijuna eura prodajom svoje prve zvijezde, točno onoliko koliko bi od 1. srpnja iznosila njegova otkupna klauzula.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!