NaslovnicaVijestiGriezmann napokon otvoreno razgovarao o svom odnosu sa Messijem!

Griezmann napokon otvoreno razgovarao o svom odnosu sa Messijem!

Antoine Griezmann se osvrnuo na komentare svog bivšeg agenta kao i svog ujaka o suigraču iz Barcelone Lionelu Messiju.

Griezmann napokon

Bivši agent Eric Olhats tvrdi da je Messijeva ‘vladavina terora’ zadržala napredak Francuza na Nou Campu, dok je njegov ujak dao slične izjave.

Messi je negativno reagirao na prošli tjedan kad su ga pitali o njima rekavši: “Istina je da sam pomalo umoran od toga da uvijek budem problem za sve u klubu.”

Prisilio je Griezmanna da kaže što misli i evo što je Francuz odgovorio: “Olhats je bio vrlo važan u mom životu, ali više nemam vezu sa njim.”

“Prestao sam imati bilo kakve kontakte sa njim od dana kada sam se vjenčao. Pozvao sam ga na vjenčanje, a on nije došao. Zbog toga sam preostao da komuniciram sa njim.”

“Moj ujak ne zna kako nogomet funkcionira. Na kraju je novinar izvukao izjavu iz njega. Rekao sam Leu da nikada ne razgovaram sa njima, zapravo, čak nemam ni telefonski broj svog ujaka.”

“Moji roditelji ne razgovaraju ni sa Ericom, pa tko će razgovarati sa njim? Može nanijeti veliku štetu i stvoriti probleme u svlačionici.”

Griezmann se pridružio katalonskom divu iz Atletico Madrida 2019. godine i nije uspio opravdati svoju cijenu od 120 milijuna eura.

“Kad sam potpisao za klub, zamolio sam za oprost zbog odgađanja transfera i rekavši da se neću pridružiti Barceloni,” nastavio je Griezmann.

“Rekao sam Lionelu da ću dati sve na terenu za klub.

“Razgovarao sam s Leom kad sam stigao i rekao mi je da je, kad sam odbio prvu priliku da dođem, bio razočaran, jer je to javno tražio, ali rekao mi je da je uz mene i to primjećujem svaki dan.

“‘Došao sam u klub koji je upravo osvojio La Ligu i morao sam izboriti svoje mjesto na osnovu svoje igre.

“Zapravo mi je bilo teško igrati do prosinca. Uvijek sam bio dostupan treneru, naučio sam tako i uvijek će biti tako. Uvijek ću raditi ono što trener traži od mene, čak i ako me to na osobnoj razini ne zadovoljava.

“U godinu i pol dana imao sam tri trenera. To nije lako. Trebam vrijeme da se prilagodim kolegama, a i oni meni. I povrh toga postoje promjene u formaciji.”

Barcelona je trenutno 13. u La Ligi i izgubila je posljednju utakmicu od Atletico Madrida s 1-0.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!