NaslovnicaVijestiGRIEZMANN ODLAZI - Jedan od ove dvojice dolazi u Atletico Madrid!

GRIEZMANN ODLAZI – Jedan od ove dvojice dolazi u Atletico Madrid!

Vijest koja je već dugo poznata u nogometnoj javnosti – Antoine Griezmann odlazi iz Atletico Madrida, sve je dogovorio s FC Barcelonom i transfer bi trebao biti službeno potvrđen početkom sedmog mjeseca kada će FC Barcelona moći aktivirati njegovu klauzulu od 100 milijuna eura.

Antoine Griezmann, 27-ogodišnji napadač Atletico Madrida i francuske nogometne reprezentacije već godinama je u top 5 igrača na svijetu i njegov odlazak u redove Barcelone za 100 milijuna eura i nije tako velika svota novca s obzirom da je Barcelona u zadnjih godinu dana kupila Dembelea za 145 milijuna eura i Coutinha za 165 milijuna eura.

Atletico se očito pomorio s činjenicom da Griezmann neće ostati u klubu pa su se dobro angažirali oko traženja njegove zamjene. Naime, prva želja trenera Simeonea bila je Paulo Dybala, no Juventus im je poručio kako on nije na prodaju pa se Simeone okrenuo Griezmannovim suigračima iz reprezentacije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U ovom trenutku dvije glavne mete Atletico Madrida su Thomas Lemar i Florian Thauvin. Lemar je prošle godine bio jedan od najbolji igrača Monaca na njihovom putu do polufinala Lige prvaka i tada je pokazao svoju klasu, no ove sezone je dobar, ali ne baš koliko i prošle godine kada su u klubu bili Mbappe, Bernardo Silva i Mendy.

S druge strane Thuavin je ove sezone odigrao svoju najbolju sezonu u karijeri, nevjerojatna statistika 25-ogodišnjeg krilnog napadača iz Marseillea kaže da je on ove sezone zabio 26 golova te asistirao 18, dok je Thomas Lemar ove sezone zabio tek 3 gola, a asistirao 10 njih.

[su_watch_live_football]

Prošle sezone Lemar je imao znatno bolju statistiku – 14 golova i 17 asistencija, dok je Thuavin imao 15 golova i 11 asistencija. Ključna razlika između njih jest činjenica da je Lemar tri godine mlađi igrač. Za njega je Arsenal prošle godine nudio 90 milijuna eura i pretpostavlja se da je to cijena koju bi Atletico morao platiti da ga sada odvede.

Thauvin bi išao za manje novce iako se u medijima još uvijek ne pojavljuju informacije o tome koliko Marseille traži. No, ono što je sigurno da u ovom trenutku Atletico Madrid pregovora s klubovima iz Ligue 1 oko njihovih glavni zvijezdi i jedan od njih uskoro bi mogao obući dres aktualnog prvaka Europa lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!