NaslovnicaVijestiGRIEZMANN OTKRIO: "Barcino novo pojačanje od 75 milijuna eura je najbolji igrač...

GRIEZMANN OTKRIO: “Barcino novo pojačanje od 75 milijuna eura je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao.”

Griezmann otkrio kako je Barcelonino novo pojačanje koje stiže na ljeto ove godine najbolji igrač protiv kojeg je ikada igrao. Moć Barcelone i Real Madrida spriječila je Antoine Griezmanna da uživa u uspjehu u domaćoj ligi sa Atletico Madridom.

GRIEZMANN OTKRIO

Francuz je potpisao za Atletico Madrid na ljeto nakon što su osvojili naslov La Lige u 2013/14 sezoni, tako da je propustio tu slavu.

Griezmann je igrao u španjolskom Superkupu 2014. godine, koji je osvojio Atletico, ali klub od tada nije podigao trofej.

Mnogo toga je zbog činjenice da su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo njegovi suparnici otkako je potpisao za Atletico.

Od Atleticovog trijumfa u La Ligi, Barcelona i Real Madird su jedine ekipe koje su osvojile naslov do sada. U međuvremenu, Messijeva Barcelona je osvojila Kup Kralja četiri izravne sezone.

Ipak, unatoč činjenici da je imao dosta iskustva iz prve ruke sa Messijem i Ronaldom, Griezmann ne smatra niti jednog od igrača svojim najtežim protivnikom.

Govoreći za Oh My Goal, pobjednik Svjetskog prvenstva je inzistirao da je Ajaxov veznjak Frenkie de Jong najbolji igrač sa kojim se suočio.

“Rekao bih De Jong iz Ajaxa”, rekao je Griezmann, “jer sam pokušao vršiti pritisak na njega, ali nikada nisam uspio.”

Griezmann je dva puta igrao protiv De Jonga u 2018. godini u Ligi nacija.

Njihov prvi susret, u rujnu, završio je pobjedom Francuske od 2.1, ali De Jong je pokazao ono što zna, kada je Nizozemska pobijedila u uzvratnoj utakmici sa 2-0 u studenom.

21-godišnjak je napravio brilijantan nastup kako je pomogao Nizozemskoj da završi na vrhu svoje skupine.

Griezmann i De Jon mogu očekivati još mnogo sastanaka; veznjak Ajaxa pridružit će se Barceloni na ljeto nakon što su klubovi dogovorili 75 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!