NaslovnicaVijestiGriezmann otkrio svog idola: Nisu Zidane i Henry

Griezmann otkrio svog idola: Nisu Zidane i Henry

Griezmann otkrio svog idola, a nisu Zidane i Henry. Antoine Griezmann je možda imao teških nekoliko mjeseci, ali on je na vrhuncu i smatra se nogometnim plemićem.

Griezmann otkrio

Deminutivni napadač pretrpio je dvostruku tugu sa klubom i reprezentacijom tijekom ljeta, nije uspio u finalu Lige prvaka sa Atleticom, a zatim je izgubio u drugom finalu sa Francuskom na Euru 2016.

To nije odraz na njegove čudesne sposobnosti, međutim još uvijek se naširoko smatra da narušava teritoriju Lionel Messija i Cristiana Ronalda na samom vrhu.

U razgovoru za Guardian o navedenom dvojcu, Griezmann je priznao:

“Želim jesti sa njihovog stola.”

“Želim da se što je moguće bliže približim njihovoj razini i želim osvajati naslove. Moj je cilj biti među najboljima.”

Međutim, Francuz je postigao 32 gola u 54 nastupa prošle sezone, a bio je nadahnu kako priznaje ni skim drugim nego jednom od najvećih zvijezda trenutne generacije.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U stvari, on je sada otkrio ime svog idola i možda je malo iznenađujuće, to nije jedan od njegovih sunarodnjaka kao Zinedine Zidane i Thierry Henry, ali bivši Engleski junak , David Beckham.

“Volio sam ga puno”, rekao je Griezmann.

“On je bio moj idol. Zato nosim dugih rukava mojicu i broj 7.”

Sklonost Atleticove zvijezde Beckhamu bi neizbježno mogla dovesti do špekulacija o njegovom transferu u Premier ligu, ali i sam je priznao da bi se to moglo dogoditi u budućnosti, možda ne u ovom prijelaznom roku, ali neki naredni.

“Atletico Madrid je klub koji može donijeti naslov”, dodao je on.

“Ja stvarno nemam želju ići u drugi klub. Želim osvojiti naslov sa Atleticom.”

Screenshot_29

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!