NaslovnicaVijestiGRIEZMANN POBIJESNIO: Ronald Koeman nije ispunio svoje obećanje!

GRIEZMANN POBIJESNIO: Ronald Koeman nije ispunio svoje obećanje!

Antoine Griezmann je već nezadovoljan svojim novim menadžerom u Barceloni, prema francuskom menadžeru Didieru Deschampshu, koji je optužio Ronalda Koemana da je prekšrio obećanje.

GRIEZMANN POBIJESNIO

Na neki način žalimo Koemana, koji je dobio posao iz snova nakon najneugodnijeg poraza Barcelone, te je došao u klub u kriznom vremenu, snažno boreći se da zadrži Lionela Messija.

Čak i nakon što je pristao ostati, Messi je ciljao na hijerarhiju kluba zbog prodaje Luisa Suareza. Sada se Koeman mora nostiti sa Griezmannom i njegovim trenerom iz reprezentacije Didier Deschampsom.

Govoreći u ponedjeljak, uoči utakmica Francuske ovog tjedna, kapetan koji je osvojio Svjetsko prvenstvo 1998. godine tvrdio je da je Koeman prekršio obećanje da će bivšeg igrača Atletico Madrida igrati kroz sredinu.

“Razgovoram sa Griezmannom i vidjet ćemo se kasnije. Siguran sam da nije zadovoljan ovom situacijom.”

“Ne miješam se u upotrebu svojih igrača u drugom klubovima, bilo da je to u Barci ili bilo kojem drugom klubu.”

“Antoine trenutno igra sa desne strane. Istina je da je Koeman rekao da nije razumio da je navikao igrati kroz sredinu.”

“Za mene je on još uvijek najučinkovitiji kada igra kroz sredinu, kada je u stanju dodirivati loptu. Na toj poziciji ima mogućnost doći i pomoći veznom redu.”

“Nema sposobnost da uzima loptu i tuče druge protivnike na krilu poput ostalih.”

Koeman je sada igrao tri utakmice sa Barcelonom u La Ligi ove sezone sa Griezmannom sa desne strane, iza Lionela Messija, Philippea Coutinho koji je igrao kroz sredinu i Ansua Fatija sa lijeve strane.

29-godišnjak još uvijek nije upisao gol ili asistenciju u ovoj sezoni, dok Coutinho od povratka sa posudbe iz Bayerna ima jedan gol i dvije asistencije, a tinejdžer Fati nastavlja impresionirati sa tri gola u svoje ime.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!