NaslovnicaVijestiGROZNO! NAPAD na Bonuccija i njegovu djecu koji je ZGROZIO cijeli svijet!

GROZNO! NAPAD na Bonuccija i njegovu djecu koji je ZGROZIO cijeli svijet!

Ovo je jednostavno previše šokantno da bi bilo istinito. Juventusov branič bio je akter jednog zastrašujućeg događaja.

Naime, nepoznate osobe su napravile planirani napad na njegov dobro posjećeni profil s porukama na način ko je zaista šokantan. Profil je bio preplavljen prijetnjama smrti, koji su već samo po sebi strašne; ali još trašnije je što meta nije bio on, već njegova dva sina.

>> Velika kazna za Chievo: Prilikom transfera varali na BIZARAN način zbog čega su DRAKONSKO kažnjeni!

Napadači su koristili stvarno užasavajuće riječi, te su Bonucciju poželjeli da mu dvoje djece umru, ali napad je još više bolan s obzirom na činjenicu da je talijanski reprezentativac više od godinu dana se bori s iznimno, čak i po život opasnom boleđću jednog od dva sina. Nije jasno da li su napadači motiv zau naapada pronašli u tome što je samo nakon godinu dana napustio Milan gdje je čak dobio i kapitensku traku, ili pak prijetnje stižu od navijača Juventusa, gdje se smatrao velikim izdajnikom u prethodnoj sezoni.

[su_bonus]

Bonucci je uspio izbrisati sve poruke, a zatim odbor obratio riječima: „Možda ćemo jednoga dana živjeti u boljem svijetu, ali trenutno imamo posla sa svijetom, od kojeg pokušavaam zaštititi svoju djecu. Nadam se da ću biti u stanju da ih zadržim što dalje od takvog svijeta. Takvih ljudi “.

Da li je potrebno nešto dodati?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!