NaslovnicaVijestiGuardiola: "Barcin način prolazi i u Engleskoj."

Guardiola: “Barcin način prolazi i u Engleskoj.”

barcin način

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola jučer je u gradskom derbiju porazio svog starog rivala iz dana dok je još vodio Barcelonu, a Mourinho Real Madrid. Jučer je Guardiola na ‘Teatru snova’ slavio rezultatom 1-2. Nije još ni sredina 12. mjeseca, a ‘Građani’ su već na plus 11 ispred Manchester Uniteda. Pitanje je može li momčad koja je ispustila samo 2 boda u 16 kola uopće ispustiti toliku prednost.

Pep Guardiola svoje je trenersko umijeće dokazao još u Barceloni gdje je osvojio sve više puta, čak je i ‘klempavi’ trofej podigao dva puta, a jednom i trostruku krunu. Nakon Barcelone otišao je u Bayern Munchen gdje je dominirao Bundesligom, ali bavarski div htio je više – htio je Ligu prvaka, a Pep je tri puta ispadao u polufinala od svojih Španjolaca (Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid).

Došao je u Englesku, pokušao je ponovno igrati tika-taku, no to nije funkcioniralo. Jednostavno svi su počeli sumnjati u Guardiolu. City nije bio ni izbliza dominantan. U Ligi prvaka ispali su naivno od Monaca, a u prvenstvu su bili takvi da su jedva izborili Ligu prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

City je novi prvak Engleske

Naravno, još je puno ostalo do kraja sezone, no svima je jasno da je ovo gotovo pa sigurna stvar – City će bit novi prvak. Ovakva dominacija Premier ligom još nije viđena. Guardiola je dokazao da ‘tika-taka’ može dominirati i u Engleskoj iako su to svi osporavali. Neki će danas reći – “lako je tako, uložio je 500 milijuna…” Zaista, samo u dva ljetna prijelazna roka Guardiola je u momčad uložio preko 460 milijuna eura, no to ne umanje činjenicu da je dokazao kako ”Barcin način’ prolazi i u Engleskoj, a to je i sam prokomentirao:

“Možemo igrati na ovaj način u Engleskoj. City je dokazao da ‘Barcelonin način’ može proći i ovdje ma štogod ljudi pričali, mi smo to dokazali.”

“Prošle godine to nije išlo, ali uvijek sam vjerovao u to. Svatko može igrati svojim načinom i to je ono predivno kod nogometa. Uživam u tome što mogu otići na gostovanje kod Uniteda ili Chelseaja i igrati svoju igru i pobijediti.”

“Ova pobjeda puno nam znači na naše samopouzdanje. Nemoguće je biti prvak u 12. mjesecu, ali u sjajnoj smo situaciji.”

“Što se tiče Mourinha i njegovog komentiranja sudaca, to je uvijek ista priča. Mi smo pobijedili jer smo bili bolji u svakom pogledu.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!