NaslovnicaVijestiGuardiola bez pardona odgovorio bivšim asovima Uniteda: Gdje ste bili kad smo...

Guardiola bez pardona odgovorio bivšim asovima Uniteda: Gdje ste bili kad smo vas gazili u finalu?

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola oštro je uzvratio Patriceu Evri i Dimitru Berbatovu zbog njihovih kritika na račun njega i momčadi.

Nakon šokantnog ispadanja Građana u polufinalu Lige prvaka od Real Madrida, bivši francuski reprezentativac Evra sugerirao je kako Pep ne želi imati igrače jakog karaktera u momčadi, jer želi da samo on bude vođa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Berbatov je ustvrdio da Guardiolinim igračima nedostaje fokus i koncentracija na Bernabeu jer su dopustili da im mjesto u finalu izmakne u posljednjim sekundama utakmice.

No, City je na ovaj neuspjeh snažno odgovorio postigavši ​​čak deset golova u posljednja dva ligaška susreta i na pragu je novog naslova prvaka.

Upitan što rezultati govore o njegovoj momčadi, Guardiola je rekao:

“Karakter i osobnost momčadi je isti kao kad smo izgubili u Madridu. Igrači poput Berbatova i Evre nisu bili tamo. Igrao sam protiv njih i nisam vidio takav karakter kod njih kada smo uništili United u finalu Lige prvaka”, rekao je španjolski stručnjak aludirajući na činjenicu da su obojica bili u momčadi Uniteda koji je pobijedila Barca u finalu Lige prvaka 2011. godine na Wembleyu.

“Nemate karakter jer primite dva gola u jednoj minuti i nakon što propustite priliku za gol? I nakon posljednje četiri prvenstvene utakmice zabili smo 19 golova tako da imamo nevjerojatnu osobnost i karakter. Žao mi je, ali se ne slažem s njima. Možda Liverpool osvoji četiri trofeja, a možda samo jedan ove sezone, ali ne možete reći da nemaju karakter. Nisu imali sjajnu sezonu? Čak i kada su izgubili naslov prvaka Premijer lige za dva boda od nas, jesu li tada imali lošu sezonu? Ili nisu imali karakter? Naravno da jesu. To je nogomet. Ne možete to kontrolirati”, završio je Guardiola.

Manchester City u nedjelju gostuje West Hamu i u slučaju pobjede bit će na korak od nove titule.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!