NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Imali smo sreće što je Gvardiol mogao igrati. Bio je...

Pep Guardiola: Imali smo sreće što je Gvardiol mogao igrati. Bio je nevjerojatan

U epskoj utakmici između Real Madrida i Manchester Cityja na početku četvrtfinala Lige prvaka, Joško Gvardiol se istaknuo svojom fenomenalnom igrom. Unatoč ozljedi koja je dovela u pitanje njegov nastup, hrvatski reprezentativac je pružio izvanredno izdanje tijekom cijelih 90 minuta. Posebno se istaknuo fantastičnim pogotkom u drugom poluvremenu. Nakon susreta, Gvardiol je dobio pohvale od svog trenera Pepa Guardiole, koji je istaknuo njegovu izvanrednu igru i doprinos timu.

“Imali smo sreće što je s nama i što je mogao igrati, inače bi bilo jako teško. Fali nam dosta igrača u obrani. Bio je nevjerojatan i pritom ne mislim samo na gol. Bio je sjajan, odigrao je jako dobro. Sjajan je tip i jako sam sretan što ga imam u ekipi”, rekao je Guardiola.

Nije iznenađenje što je Joško Gvardiol ocijenjen s 7.8, što ga čini najbolje ocijenjenim igračem utakmice prema Sofascoreu. Osim postignutog pogotka, Gvardiol je ostvario četiri uspješna oduzimanja lopte, tri presječena dodavanja te uspješno riješio 6 od 10 dvoboja u kojima se našao. Također, njegova preciznost dodavanja iznosila je impresivnih 90% (63 od 70 dodavanja).

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!