NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Imali smo sreće što je Gvardiol mogao igrati. Bio je...

Pep Guardiola: Imali smo sreće što je Gvardiol mogao igrati. Bio je nevjerojatan

U epskoj utakmici između Real Madrida i Manchester Cityja na početku četvrtfinala Lige prvaka, Joško Gvardiol se istaknuo svojom fenomenalnom igrom. Unatoč ozljedi koja je dovela u pitanje njegov nastup, hrvatski reprezentativac je pružio izvanredno izdanje tijekom cijelih 90 minuta. Posebno se istaknuo fantastičnim pogotkom u drugom poluvremenu. Nakon susreta, Gvardiol je dobio pohvale od svog trenera Pepa Guardiole, koji je istaknuo njegovu izvanrednu igru i doprinos timu.

“Imali smo sreće što je s nama i što je mogao igrati, inače bi bilo jako teško. Fali nam dosta igrača u obrani. Bio je nevjerojatan i pritom ne mislim samo na gol. Bio je sjajan, odigrao je jako dobro. Sjajan je tip i jako sam sretan što ga imam u ekipi”, rekao je Guardiola.

Nije iznenađenje što je Joško Gvardiol ocijenjen s 7.8, što ga čini najbolje ocijenjenim igračem utakmice prema Sofascoreu. Osim postignutog pogotka, Gvardiol je ostvario četiri uspješna oduzimanja lopte, tri presječena dodavanja te uspješno riješio 6 od 10 dvoboja u kojima se našao. Također, njegova preciznost dodavanja iznosila je impresivnih 90% (63 od 70 dodavanja).

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!