NaslovnicaVijestiGuardiola je najveći svih vremena čak iako izgubi u finalu Lige prvaka

Guardiola je najveći svih vremena čak iako izgubi u finalu Lige prvaka

Ukoliko njegov Manchester City pobijedi milanski Inter i osvoji trofej Lige prvaka, PEP GUARDIOLA će postati prvi nogometni trener u povijesti koji je dva puta uspješno osvojio trostruku titulu. Godine 2009., s Barcelonom, već je osvojio naslov prvaka, domaći kup i europsku slavu, poznatu kao “sveti gral”. Ako Guardiola i njegovi igrači iz Cityja ostvare taj uspjeh, pridružit će se ekskluzivnom društvu od samo 10 momčadi koje su to postigle.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


BBC piše da, bez obzira na rezultat u subotu u Istanbulu, Guardiola je već sada najutjecajniji trener u povijesti nogometa. Njegova veličina ne proizlazi samo iz osvajanja 16 velikih trofeja, već iz njegove sposobnosti da transformira nogomet. Nedavni susret s jednim od najperspektivnijih mladih trenera u Europi pretvorio se u razgovor o onome što čini 52-godišnjeg Španjolca tako posebnim.

“Guardiola je dao upute Joau Cancelu i kad sam to čuo, odmah sam shvatio što planira i nisam se mogao obraniti”, izjavio je spomenuti trener. Ono što čini Guardiolu tako posebnim, prema tom treneru, je njegova neumoljiva želja za postizanjem savršenstva, iako to nije nužno potrebno. Njegova momčad već ima dovoljno kvalitete za pobjedu. Ipak, on i dalje gura sa 100% angažmanom.

Thierry Henry, bivši napadač francuske reprezentacije, Arsenala i Barcelone nedavno je izjavio da je Guardiola najveći trener svih vremena. I drugi dijele slično mišljenje. Fernandinho, veznjak Manchester Cityja, tvrdi da Guardiola ima sposobnost uvjeriti igrače da će ono što kaže zaista se ostvariti na terenu. Također, pruža sve potrebne informacije za rješavanje situacija.

“Način na koji sada vidim nogomet, nikad ga nisam vidio takvim prije nego što sam ga upoznao”, rekao je Fernandinho.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!