NaslovnicaVijesti"Guardiola je promašaj i neće biti zapamćen u Bayernu!"

“Guardiola je promašaj i neće biti zapamćen u Bayernu!”

Period Pepa Gardiole u Bayern Munchenu proglašen je ‘nesupjehom’ od strane Ivice Olića, nakon što je njegov bivši klub ispao u polufinalu Lige prvaka.

Guardiola je promašaj

Nakon poraza u prvoj utakmici u Madridu, Bayern je dobro igrao kod kuće u utorak i uspio je doći do ranog vodstva, ali je Griezmann sjajnim golom donio svom timu prolazak u drugo finale ovog takmičenja u posljednje tri sezone. Bavarci su do kraja uspjeli postići još jedan pogodak, ali Simeoneovi ‘ratnici’ su ipak uspjeli održati taj rezultat do posljednjeg sudijskog zvižduka.

Bayern je dominirao Bundesligom otkako je u klub stigao bivši trener Barcelone Pep Guardiola, koji će od sljedeće sezone voditi Manchester City, ali u Ligi prvaka već treću sezonu nisu uspjeli proći polufinale. Olić je zbog toga uputio žestoke kritike na račun Guardiole.

“Guardiola je ispao iz tri uzastopna polufinala Lige prvaka i po visokim standardima tog kluba, to je neuspjeh”, rekao je Olić.

“Možda će ljudi u Bayernu sada reći da je osvojio mnogo domaćih trofeja, ali s obzirom na jačinu igračkog kadra, to je postignuće koje treba uzeti zdravo za gotovo. Da, Atletico igra destruktivni nogomet, ali znali su tačnoi što žele i u ovoj šahovskoj utakmici Simeone je napravio prave poteze.”

“Guardiola je ostao vjeran svojoj filozofiji i zbog toga nije uspio donijeti naslov europskog prvaka, iako se morao nositi s velikim teretom očekivanaj od samog početka. Došao je poslije Heynckesa koji je osvojio sve, te je trebao samo oponašati njegov uspjeh. No, on to nije učinio. Guardiola je promašaj i neće biti zapamćen u Bayernu.”

Prije Guardiolinog dolaska u Bayern, bavarski klub je osvojio Ligu prvaka po peti put u povijesti, nakon čega je Jupp Heynckes odlučio napustiti kormilo.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!