NaslovnicaVijestiGuardiola: Lewandowski je bio važan igrač, ali ne i srce Bayerna

Guardiola: Lewandowski je bio važan igrač, ali ne i srce Bayerna

Španjolski stručnjak Pep Guardiola osvrnuo se na odlazak Poljaka Roberta Lewandowskog iz Bayerna, a iako je nahvalio bivšeg napadača ovog kluba, rekao je da on nije srce Bayernove ekipe.

Guardiola je u Bayernu radio od 2013. do 2016. te je osvojio tri naslova prvaka i dva naslova njemačkog kupa, ali ipak nije ispunio očekivanja čelnika jer mu je glavni cilj bio osvajanje Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinari su ga upitali da prokomentariše odlazak golgeterske legende Roberta Lewandowskog, koji je u Bavarsku došao u drugoj godini Pepovog mandata.

“Lewa je bio važan igrač, ali nije bio srce Bayerna. Srce su Manu, Jo i Thomas”, rekao je Guardiola, misleći na Neuera, Kimmicha i Mullera, nakon čega je rekao:

“Svi nogometaši žele doći u klubove poput Reala, Barcelone i Bayerna. Ostali moraju platiti više.”

Guardiola je nakon toga poručio kako se ne planira vraćati u Bayern jer, kako je istaknuo, Bavarci imaju mladog i dobrog stručnjaka za kojeg su platili visoku odštetu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!