NaslovnicaVijestiGuardiola: Novac Liverpoola i Uniteda sada je potpuno drugačiji nego prije pet...

Guardiola: Novac Liverpoola i Uniteda sada je potpuno drugačiji nego prije pet desetljeća

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola rekao je da se na ugovore o potrošnji i sponzorstvu Manchester Cityja gleda drugačije od onih u Manchester Unitedu i Liverpoolu.

“Građani” su jučer potvrdili dolazak Erlinga Halanda za kojeg je Borussiji platio 60 milijuna eura, koliko je iznosila otkupna klauzula. Prošle sezone su dovođenjem Jacka Grealisha za 117 milijuna eura postavili klupski rekord po visini transfera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Čujte, Liverpool 70-ih i 80-ih ili United sa Sir Alexom Fergusonom – tko je potrošio više novca? Je li to bio Norwich ili neka druga momčad? Leicester? Ne, Liverpool i United potrošili su više novca od ostalih. No njihov je novac sada potpuno drugačiji”, rekao je Guardiola za Sky Sports.

“Ne mogu promijeniti tuđu percepciju. Kad stavimo Etihad na prednji dio dresova, ljudi kažu: “Ma, preplatili su ih”. United i Liverpool su možda plaćeni više od nas, možda zato što im ide dobro ili je direktor dobro pregovarao. Sve je savršeno jer novac dobivaju iz SAD-a ili drugih zemalja. Jedini način da se to viđenje promijeni je dobra izvedba na terenu”, završio je Guardiola.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!