NaslovnicaVijestiGUARDIOLA ODLUČIO POJAČATI NAPAD: Dovodi mladu superzvijezdu iz rumunjske lige - zovu...

GUARDIOLA ODLUČIO POJAČATI NAPAD: Dovodi mladu superzvijezdu iz rumunjske lige – zovu ga novi Kylian Mbappe!

Manchester City je navodno zainteresiran za mladog igrača Steaue iz Bukurešta, Florinela Comana, jer želi potencijalno dodatno ojačati svoj napad.

GUARDIOLA ODLUČIO

Čini se da je Pep Guardiola prenatrpan u tom dijelu igrališta sa Raheem Sterlingom, Bernardom Silvom, Riyad Mahrezom i drugi koji igraju u samom vrhu napada, a to su Sergio Aguero i Gabriel Jesus.

Zauzvrat, posljednje mjesto za koje bi mnogi očekivali da će pokušati ojačati u novoj godini jeste napad, pogotov s obzirom na njihove defanzivne probleme do sada ove sezone nakon odlaska Vincent Kompanyja prošlog ljeta i ozljede koje su pretrpjeli ključni igrači u obrani.

To ih je dovelo i do toga da ponekad izgledaju uzdrmani u obrani, iako su do sada postigli samo devet golova u 10 ligaških utakmica ove sezone, pa su možda prilično dobro uspjeli s obzirom na to da je simpatični Aymeric Laporte van terena.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Ipak, prema pisanju Daily Maila, City navodi da vodi u utrci za Comana koji i dalje ostavlja dojam na klub i zemlju, a izvješće dodaje da su ga uspoređivali sa superzvijezdom PSG-a Kylianom Mbappeom.

Sa osam golova i pet asistencija u 19 utakmica do sada ove sezone, sigurno je počeo pokazivati svoju klasu već u tako mladoj dobi pa će se nesumnjivo nadati da će se nastaviti usavršavati i razvijati kako bi postao jedan od najboljih igrača u Europi.

West Ham i Roma su također zainteresirani, kao što je navedeno u izvješću, pa će se možda Manchester City suočiti sa konkurencijom za njegov potpis ukoliko odluče poslati ponudu.

Budući da je cijela karijera pred njim, vrijeme će pokazati hoće li promjena talentiranog asa odvesti na Etihad.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!