NaslovnicaVijestiGUARDIOLA OSOBNO NAZVAO NEYMARA NA TELEFON: Obećao mu da će uraditi nešto...

GUARDIOLA OSOBNO NAZVAO NEYMARA NA TELEFON: Obećao mu da će uraditi nešto za njega, ako pređe u Manchester City!

Mendažer Manchester Cityja Pep Guardiola je preko telefona kontaktirao superzvijezdu PSG-a, Neymara o mogućem transferu na stadion Etihad.

GUARDIOLA OSOBNO NAZVAO

To bi zaista bio ogroman transfer za Premier ligu, a tvrdi se da je Guardiola uvjerio Neymara da će, ako se pridruži, zapečatiti i potpisivanje njegovog kolege Brazilca Dani Alvesa, piše Don Balon.

ALves je trenutno slobodni agent nakon što je napustio PSG, gdje je igrao uz Neymara, također njegovog starog suigrača u Barceloni, i za brazilsku reprezentaciju.

Par koji se povezuje u Cityju svakako bi ih radost bilo gledati sljedeću sezonu ako Guardiola mogne izvesti ovaj ambiciozni dvostruki transfer.

Najava HNL 2019/2020

Manchester Cityja već ima jednu od najboljih momčadi u svjetskom nogometu, ali dodavanje Neymara moglo bi ih odvesti na višu razinu.

Guardiola će biti spreman konačno osvojiti Ligu prvaka sa Cityjem, a PSG-ov napadač bi mogao biti idealan za taj cilj.

Alves, u međuvremenu, čak i u dobi od 36 godina, izgleda kao pojačanje za Kyle Walkera, jer je njegova nedavna forma sugerirala da još uvijek ima godina ispred njega na najvišoj razini.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!