NaslovnicaVijestiGuardiola otkrio kako je motivirao igrače Manchester Cityja prije utakmice protiv Reala

Guardiola otkrio kako je motivirao igrače Manchester Cityja prije utakmice protiv Reala

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola sinoć je primijetio odlučnost svojih igrača dok su se pripremali za osvetu protiv Real Madrida.

Manchester City je dominirao polufinalom Lige prvaka, zadržavajući potpunu kontrolu nad utakmicom. Sada im predstoji susret s Interom 10. lipnja, što će biti njihovo drugo europsko finale u posljednje tri godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Guardiola je bio uništen dramatičnim kasnim preokretom na Bernabeuu u ovoj fazi prošle sezone, ali vjeruje da je City imao mentalitet poslati poruku. Upravo je to razočaravajuće ispadanje inspiriralo igrače uoči sinoćnje utakmice s Realom.

“Imao sam osjećaj ovih zadnjih nekoliko dana da imamo mješavinu smirenosti i namjere igrati ovakve vrste utakmica. Sva bol koju smo imali prošle godine bila je tu i sada. Bilo je jako teško kako smo izgubili. Morali smo progutati otrov i reci: ‘Želim to.’

Ova momčad je tako skromna. Tako sam ponosan. Oni svako natjecanje shvaćaju tako ozbiljno. Na neki način mrzim aroganciju, kad vjeruješ da si nešto što nisi. Sada su dobili svoju nagradu. Život ti uvijek pruži drugu priliku”, rekao je Guardiola nakon utakmice.

City kreće u nekoliko tjedana koji potencijalno stvaraju povijest, s tri trofeja koja se još uvijek mogu osvojiti i šansom da osvoji naslov prvaka Engleske u nedjelju protiv Chelseaja.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!