NaslovnicaVijestiGuardiola otkrio: Na Svjetskom prvenstvu želim biti selektor!

Guardiola otkrio: Na Svjetskom prvenstvu želim biti selektor!

Trener Manchester Citya Pep Guardiola otkrio je kako bi volio biti selektor na Svjetskom prvenstvu koje će se održati naredne godine u Rusiji.

Guardiola otkrio

U petak je održan ždrijeb za Svjetsko prvenstvo, a Pep Guardiola je prokomentarisao ko je favoriti za osvajanje velikog Mundijala.

“Po meni najveći favoriti za osvajanje Svjetskog prvenstva su skoro pa uvijek isti, a to je Bazil, Španija i Njemačka. Plus dodao bih još i reprezentaciju Argentine i Engleske jer su to dvije države u kojim igraju moji prijatelji za koje imam ogromno poštovanje”, tvrdi Pep.

Pep Guardila otkrio je kako bi volio i voditi neku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, te da bi uživao u tome.

[su_live_koeficijenti]

“Bez obzira na mnogo stvari koje želim ostvariti, a ne mogu, jednog dana definitivno bih volio biti na Mundijalu, te biti selektor neke reprezentacije”, tvrdi Guardiola.

Prokomentarisao je trener Manchester Citya i svađu sa igračem Southamptona Nathana Redmnoda..

“Slična situacija mi se već dogodila u Dortmundu, tada sam bio trener Bayern, a posvađao sam se sa Joshuom Kimmichom, nakon toga mi je bilo krivo”, kaže Pep, te nastavlja:

“Nekada se ne mogu kontrolisati. Jedno dana ću to ispraviti, nadam se. Ako FA (Engleski saveze) bude od mene dražio ponovo iskaz, bez problema ću ga dati, u slučaju da mi ne vjeruju onda ne znam šta radimo svi zajedno.”

Narednu subotu momčad Pepa Guardiole se sastaje sa ljutim rivalom Manchester Unitedom na Old Traffordu, a utakmica počinje u 17:30.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!