NaslovnicaVijestiGUARDIOLA OTKRIVA: Evo kako Manchester City planira zaustaviti napadački trio Liverpoola!

GUARDIOLA OTKRIVA: Evo kako Manchester City planira zaustaviti napadački trio Liverpoola!

Guardiola otkriva kako Manchester City planira zaustaviti napadački trio Liverpoola! Pep Guardiola inzistira da je posjed ključni za zadržavanje tria kojeg u napadu posjeduje Liverpool, kada se u nedelju sastanu sa njima na Anfieldu.

GUARDIOLA OTKRIVA

Dva lidera Premier lige u ovom trenutku će se suočiti ovog vikenda u ogromnom susretu koji bi mogao odlučiti tko će biti na vrhu tabele u utrci za naslov ove sezone.

Obje ekipe su neporažene nakon sedam utakmica, ali Liverpool dolazi u ovu utakmicu nakon razočaravajućeg poraza u Ligi prvaka protiv Napolija u srijedu navečer.

[su_bet365_100bonus]

U međuvremenu, City je uspio prikupiti nova tri boda protiv Hoffenheima u Ligi prvaka što je produžilo njihov pobjednički niz na četiri utakmice u svim natjecanjima.

Redsi nisu bili kao ekipa iz prošle sezone, ali Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane su sposobni pružiti utakmicu koja će namučiti Cityja i Guardiola će biti vrlo oprezan.

Gooreći pred utakmicu, španjolski menadžer je točno otkrio kako planira zaustaviti Liverpoolov uznemirujući napadački trio, kako je rekao novinarima: “Velika je razlika koliko puta izgubite loptu.”

[su_bet365_koeficijenti]

“U Ligi prvaka, nisu izgubili loptu. Ovi momci su tako opasni i povezuju se vrlo dobro. Mane i Salah vole trčati iza i oni to rade vrlo dobro.”

“Uvijek sam vjerovao i osjećao svoju igru, trebali bismo bolje napasti i biti zaštićeni kada izgubimo loptu.”

“Ne očekuje da se dogodi ono što se dogodilo u Napoliju (gdje Liverpool nije uspio šutirati niti jednom).”

Guardiola je nastavio naglašavajući važnost svog tima i da se pridržava njihovog identiteta na terenu, dodajući: “Moramo se braniti, ali ne u igri, jer je dosadno i moramo biti svoji.”

“U ovoj utakmici moramo biti svoji i igrati svoju igru.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!