NaslovnicaVijestiGUARDIOLA PRODAJE LEROY SANEA: Već je pronašao zamjenu od 150 milijuna eura!

GUARDIOLA PRODAJE LEROY SANEA: Već je pronašao zamjenu od 150 milijuna eura!

Manchester City je, kako se izvješćuje, spreman dopustiti Leroy Saneu da napusti klub u ovogodišnjem transfernom roku u iznenađujućem potezu.

GUARDIOLA PRODAJE

Njemački internacionalac je bio u vrhunskoj formi od dolaska u City, osvojivši dva naslova Premie rlige u svoje vrijeme na stadionu Etihad i značajno pridonoseći oba trijumfa.

Međutim, on je odigrao samo 21 ligašku utakmicu ove sezone, a Don Balon tvrdi da bi ga City mogao zamijeniti sa Barceloninim Ousmane Dembeleom.

Don Balon tvrdi da bi Barcelona tražila veliki novca za visoko ocijenjenog mladog francuskog internacionalca – oko 150 milijuna eura.

Pitanje je da li bi to zaista bilo vrijedno iz Cityjevog gledišta, jer Dembele nije uvijek pokazivao svoju najbolju formu u Barceloninom dresu, unatoč očiglednoj prirodnoj sposobnosti koju je pokazao u svoje vrijeme u Borussiji Dortmund.

Može biti da bi 21-godišnjak bio bolje uklopljen u Manchester Cityju i možda bi više uživao u stilu igre u Engleskoj nego u Španjolskoj.

Ipak, to je također veliki rizik za City da odluči dopustiti Saneu da ode, a 23-godišnjak je sigurno mladi igrač kojeg vrijedi zadržati, umjesto da mu dopuste da pojača neku ekipu u Premier ligi ili u Europi.

Dok je daleko od završenog produkta, Sane je ove godine doprinio 30 golova u sezoni u Cityju na svim natjecanjima, postigavši 16 golova i 14 asistencija, a najvjerojatnije bi igrao svakog tjedna u nekim vrhunskim timovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!