NaslovnicaVijestiGuardiola pronašao novu zvijezdu Evropskog nogometa! City u lovu na čudesnog dječaka...

Guardiola pronašao novu zvijezdu Evropskog nogometa! City u lovu na čudesnog dječaka koji zabija golove kao iz šale!

Pep Guardiola je od Citya napravio ekipu pred kojim svima od straha klecaju koljena. Najjači dio ove ekipe je vezni red kojeg predvodi Kevin De Bruyne, dok Guardiola još uvijek traga za napadačem koji je po njegovom ukusu i koji će redovno zabijati golove. Gabriel Jesus i Aguero ove sezone igraju sjajno ali ipak još jedan napadač je prijeko potreban Cityu.

Guardiola pronašao

Josep Guardiola, trener Manchester Citya, spreman je duže vremena ostati u Cityu i zbog toga pazi za budućnosti engleskog diva. Rafael Leao, 18-godišnjak, trenutačno je na radaru Citya. Nogometaš koji trenutno igra za Sporting Lisabon i postiže golove kao n tekućem traku.

>> Nevjerovatno: Evo zbog čega bi Mousa Dembele mogao propustiti uzvratnu utakmicu protiv Juventusa!

Godine 1999. rođen je napadač koji je postigao 12 golova u 19 utakmica ove sezone, te dodao još četiri asistencije. Vodeći ljudi u portugalskom divu ozbiljno razmatraju njegovu prodaju, unatoč činjenici da njegov ugovor istječe tek 30. lipnja 2022., jer će njegov odlazak naplatiti vrlo dobro.Kako prenose portugalski mediji, Leao će City koštati više od 25 milijuna eura.

[su_bonus]

Početkom sezone tinejdžer je blistao u prvenstvu mladih uzrasta u Portugalu gdje je postigao pet puta u šest utakmica i bio je najbolji strijelac omladinske ekipe. Kasnije ga je primijetio Jorge Jesus, trener prvog tima Sportinga, i ponudio mu priliku. Ovaj je to iskoristio  i zabio šest puta u jedanaest utakmica.

Sada je na radaru Citya i vrlo je teško očekivati da će Leao i naredne godine nastupati za ekipu Sportinga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!