NaslovnicaVijestiGUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U ATLETICO MADRIDU: Obara transfer rekord kako bi ga...

GUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U ATLETICO MADRIDU: Obara transfer rekord kako bi ga doveo!

Manchester City je, kako se izvješćuje, spreman platiti za transfer Atletico Madridovog veznjaka Rodrija ovog ljeta nakon što su propustili potpisivanje Frankie De Jonga.

Guardiola pronašao pojačanje

Uz Fernandinhovo starenje i Ilkay Gundogana koji nije uvijek uvjerljiv, ima smisla da City bude zainteresiran za novi potpis na sredini terena za sljedeću sezonu.

Prema Telegraphu, Rodri je postao glavna meta i City je spreman oboriti transfer rekord plaćajući njegovuu klauzulu o oslobađanju od 60.6 milijuna funti oja će zasjeniti 60 milijuna funti koje su plaćene za Riyada Mahreza prošlog ljeta.

Ako se pridruži, 22-godišnjak bi trebao dokazati da je idealan za stil igre Pep Guardiole, iako Telegraph izvješćuje da je španjolski taktičar ostao duboko frustriran kada je propustio transfer Frenkie de Jonga, koji je sklopio posao da napusti Ajax zbog Barcelone ovog ljeta.

Rodri se čini dobrom alternativom nakon što se pokazao kao još jedan uzbudljiv talent.

City je prošle sezone lagano osvojio titulu Premier lige, ali ovaj put suočavaju se sa mnogo težom utrkom, pa se čini da je od vitalne važnosti da ovog ljeta dobro posluju kako bi sebi dali bolje šanse da dominiraju sljedeće sezone, dok se još moraju poboljšati u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!