NaslovnicaVijestiGUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U LA LIGI: Dovodi zvijezdu iz Španjolske za 44...

GUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U LA LIGI: Dovodi zvijezdu iz Španjolske za 44 milijuna funti!

Guardiola pronašao pojačanje u La Ligi. Dovodi zvijezdu iz Španjolske za 44 milijuna funti! Nakon što je Benjamin Mendy ovog tjedna pretrpio još jednu ozljedu, menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola sada navodno želi potpisati novog lijevog beka.

Guardiola pronašao pojačanje

24-godišnjak je prošlog tjedna podvrgnut operaciji koljena bez službene potvrde koliko će biti odsutan.

Nakon što je prošle sezone propustio sedam mjeseci zbog ozljede svog koljena, to je bila noćna mora za Francuza koja je pokazala da je očito vrhunski igrač i utjecajan dio Manchester Cityja.

Međutim, kako su Guardiola i njegovi igrači spremni za titule i ove sezone, vjerojatno si ne mogu priuštiti prazninu u momčadi sa igračima koji mogu pokazati svoju svestranost i igrati na lijevom beku.

Zauzvrat, The Sun tvrdi da oni sada ciljaju zvijezdu Real Betisa Junior Firpoa za kojeg se navodno odredila cijena od oko 44 miliijuna funti, dok je Arsenal također zainteresiran, jer imaju probleme na lijevoj strani sa igračima poput Nacho Monreala i Sead Kolašinca koji su skloni ozljedama.

22-godišnjak je do sada ove sezone impresionirao, postigavši dva gola i dvije asistencije u 13 nastupa na svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!