NaslovnicaVijestiGUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U SERIJI A: Na Etihad stiže još jedan Brazilac!

GUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U SERIJI A: Na Etihad stiže još jedan Brazilac!

Guardiola pronašao pojačanje u Seriji A. Na Etihad stiže još jedan Brazilac! Manchester City je navodno ušao u utrku kako bi potpisao Alex Sandra iz Juventusa, dok su njihovi protivnici i gradski rivali Manchester United također povezani sa lijevim bekom.

GUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE

Ta je pozicija s vremena na vrijeme bila problematična za vladajuće prvake u Premier ligi, kao i kod ozljede Benjamina Mendyja, Fabian Delph je često igrao poziciju da bi ispunio prazninu.

Zauzvrat, prema The Sunu, City je rekao da je skautirao Alex Sandra sredinom tjedna protiv Uniteda, a sada kažu da gledaju na mogući transfer za brazilskog internacionalca koji vrijedi 50 milijuna funti sa Jose Mouirnhom koji ga također želi potpisati, ali Jose bi mogao dobiti otkaz do zime, tako da je sve moguće.

27-godišnjak bi bio odlično pojačanje za bilo koji klub, jer ima puno iskustva, pobjednički pedigre i kvalitetu u obrani i napadu što je dokazao na dosljednoj osnovi tijekom svog vremena sa Juventusom.

Ipak, ukoliko bi Mendy mogao ostati u formi, a Luke Shaw impresionira na Old Traffordu ove sezone, činilo bi se da Manchesterima ne treba novi lijevi bek i da bi on samo dodao natjecanje za to mjesto, što je naravno pozitivna stvar za bilo koji klub.

Imajući to na umu, ostaje da se vidi da li će se nešto dogoditi. The Sun također dodaje kako je Marcelo također povezan sa transferom u Torino, pa bi možda to moglo gurnuti Alex Sandra bliže izlaznim vratima i to bi bio veliki poticaj za Guardiolu i Jose Mourinha.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!