NaslovnicaVijestiGuardiola razmišlja o svemu: Pogledajte što njegovi mladi igrači rade na treningu...

Guardiola razmišlja o svemu: Pogledajte što njegovi mladi igrači rade na treningu prvog tima

Za sada sve dobro ide za Manchester City, zar ne? Na vrhu su tabele Premier lige i osigurali su nokaut fazu Lige prvaka. Guardiola nije mogao sanjati o bolja prva tri mjeseca nove sezone.

Guardiola razmišlja o svemu

Oni su bez poraza u 11 utakmica i već su postigli 38 golova. To znači da su na putu da postignu nevjerojatnih 131 gol ove sezone.

Ali, sjajna sezona Cityja ne bi bila ništa bez Guardiolinih taktika na utakmicama i treninzima.

[su_watch_live_football]

Za bilo kojeg mladog ili starog igrača – rad pod vodstvom Guardiole mora biti nevjerojatno iskustvo.

46-godišnjak je najbolji taktičar proteklog desetljeća, osvojivši naslove sa Barcelonom i Bayern Munchenom, uključujući dva trofeja Lige prvaka na Camp Nou.

U novom izvještaju Mike Keegana sa Daily Maila, postaje jasno koliko pozornosti Guardiola zapravo daje svojim mladim igračima.

Keegan tvrdi da Guardiola redovito uključuje igrače iz Elite Development ekipe Manchester Cityja (U21 ekipa) u trening prvog tima u danima pred utakmicu.

[su_premierleague]

Guardiola navodno ukratko upozna mlade igrače sa protivnikom protiv kojeg igraju za vikend, prije nego što od njih zatraži da repliciraju protivnikov stil igre protiv prvog tima.

Dakle, vjerojatno će se igrači U21 tima braniti kada City igra protiv slabijih momčadi i pokušat će da budu ekspanzivni kada prva momčad bude igrala protiv Liverpoola ili Tottenhama.

Ovo zaista pokazuje da Pep Guardiola razmišlja baš o svakom detalju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!