NaslovnicaVijestiGUARDIOLA RAZOČARAN: Nemoguće je boriti se s njima na transfer tržištu!

GUARDIOLA RAZOČARAN: Nemoguće je boriti se s njima na transfer tržištu!

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je kako je nemoguće dovesti najbolje svjetske igrače pored Barcelone i Real Madrida, koji trenutno vladaju transfer tržištem.

Pep Guardiola kritizirao Barcelonu

‘Građani’ su bili u utrci za dovođenje zvijezde Ajaxa Frenkieja de Jonga, ali se on prije nekoliko dana odlučio za odlazak u Barcelonu, koja je za njega platila čak 86 miliona eura, te mu ponudila ugovor između 260,000 te 300,000 funti tjedno.

Guardiola je nedavno kritizirao upravu svog kluba, izjavivši kako moraju biti brži i učinkovitiji u pokušajima da ‘pobijede’ dva španjolska velikana na transfer tržištu, ali ponovo nisu uspjeli u tome. Navodno, Cityjeva nova transfer politika se zasniva na tome da neće platiti više od 70 miliona eura za pojačanja, što je znatno manje nego što su spremni ponuditi Barcelona, Real Madrid, Manchester United, te Paris Saint-Germain.

Španjolski stručnjak je rekao: “Transfer tržište, plate, sve se znatno povećalo. Nakon transfera Neymara u PSG, sve je doseglo nevjerovatne razine. Nažalost, to je razlog zbog kojeg smo primorani trošiti mnogo kako bismo pojačali tim. Moramo biti brži i pametniji kako bismo doveli prava pojačanja. Teško je dovesti vrhunske igrače za dobru cijenu, skoro nemoguće. Možda ćemo morati vjerovati mlađim igračima i pomoći im da se razviju do te razine. Rekao sam to mnogo puta, nemoguće je boriti se protiv Barcelone i Real Madrida, zbog toga što su prestižni klubovi i igraju u nevjerovatnoj ligi. Igrači moraju sami donositi odluke. Međutim, uvijek postoje druge opcije i njih ćemo pokušati dovesti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!