NaslovnicaVijestiGuardiola se mudro i ironično narugao Ibrahimovićevim tvrdnjama: Možda može napisati još...

Guardiola se mudro i ironično narugao Ibrahimovićevim tvrdnjama: Možda može napisati još jednu knjigu

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola mudro je odgovorio Zlatanu Ibrahimoviću nakon novih prozivki koje mu je švedski napadač uputio, a nakon svega poručio da bi, kad ga već tako dobro poznaje, mogao napisati još jednu knjigu. Ibrahimović je nedavno izjavio da bi Erling Haaland mogao imati problema u ekipi Manchester Cityja ukoliko mu “Guardiolin ego” ne dopusti da bude prva zvijezda kluba.

“Može li Guardiola Haalanda učiniti još boljim igračem? Sve ovisi o Pepovom egu, odnosno hoće li dopustiti da Haaland bude veći od njega. Nije to dopustio meni, a nije dopustio ni drugim igračima”, rekao je Ibrahimović.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Engleski mediji odmah su upitali Guardiolu za komentar, a iako on inače ne voli odgovarati na takva pitanja, ovaj put je odlučio biti ironičan i u tom stilu odgovoriti Ibrahimoviću.

“On je u pravu, apsolutno je u pravu. U ovom klubu, u ovoj momčadi, moj ego je iznad svake osobe i svakog igrača. Uopće mi se ne sviđa kada Erling zabije tri gola i sav fokus je na njemu. Tako sam ljubomoran, ali baš sam ljubomoran”, rekao je Guardiola i nastavio u istom tonu:

“Rekao sam mu: ‘Erling, molim te, nemoj više zabijati golove, inače mediji neće pisati o meni’. Ibrahimović je u pravu, savršeno me poznaje. Možda može napisati još jednu knjigu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!