NaslovnicaVijestiGuardiola se sprema za veliki ljetni shopping! Želja su DVA nogometaša: Sa...

Guardiola se sprema za veliki ljetni shopping! Želja su DVA nogometaša: Sa jednim je već surađivao a drugi je – vjerovali ili ne – UNITEDOV “otpadak”

Pred ekipom Manchester Citya i trenerom Pepom Guardiolom, je vrlo zanimljivo ljeto. Neuspjeh u Ligi prvaka je glavni razlog zbog čega Guardiola na ljeto želi pojačati svoju ekipu, kako bi naredne sezone ponovo krenuo u lov za “klempu”. Mnogo igrača je dovođeno u vezu sa Cityem, a Guardiola je kao prioritet sebi postavio kupovinu dvojice nogometaša.

Guardiola se sprema

Ekipa Citya će postati državni prvak, a na europsku titulu će još morati da sačekaju. Liga prvaka za Josepa Guardiola ostaje trn u oku, pa je katalonski trener odlučio da dodatno pojača ekipu na ljeto. Kao trener Manchester Cityja, potrošio je ogroman broj milijuna u prošlosti, a to će opet biti slučaj na ljeto.

Predstojeći transfer rok mogao bi biti zanimljiv za ekipu Manchester Citya, a kako mediji u Engleskoj izvještavaju  bivši trener Barcelone i Bayerna označio je dva nogometaša koja posebno željeli vidjeti u svlačionici svoje ekipe.

>>> Što se dogodilo kada je Salah igrao protiv Liverpoola sa Romom u 2016. godini?

Jedan je njegov stari poznanik s kojim je već sudjelovao u prošlosti. Riječ je o Thiagu Alcantari, “sinu” Barcelone, koje trenutno nosi Bayerneov dres, a Guardiola je radio s njim u oba kluba te je on bio taj koji ga je doveo u Bayern. Očigledno on zna, kakav kvalitet posjeduje Alcantara, te ga zbog toga želi dovesti u klub.

[su_cashout]

Iznenađujuća vijest koja se pojavila u medijima sa Otoka, je ta da je na Pepovom popisu želja također – Unitedov “otpadak”. Riječ je o Wilfriedu Zahi. Za 25-godišnjeg nogometaša je Manchester United 2013. godine platio znatnu naknadu, a mnogi su bili uvjereni da Crveni đavoli dobivaju novu zvijezdu. Zaha se ipak nije proslavio na Old Traffordu, za koji je odigrao svega četiri utakmice.

[su_premierleague]

Trenutno nastupa svoj matični klub Crystal Palace, a ove sezone igra vrlo dobro. U Londonu je postigao sedam golova, a očigledno je uvjerio i Guardiolu sa svojim nastupima da zaslužuje igrati u mnogo veće klubu od Palacea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!