NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo kada je Salah igrao protiv Liverpoola sa Romom u...

Što se dogodilo kada je Salah igrao protiv Liverpoola sa Romom u 2016. godini?

Dakle, Mohamed Salah će se vratiti u Romu sa Liverpoolom u polufinalu Lige prvaka. Kada je Egipćanin na ljetnom prijelaznom roku zamijenio Romu za Liverpool, vjerojatno nije mogao ni sanjati da će njegova bivša i nova ekipa igrati jedna protiv druge u polufinalu Lige prvaka.

Što se dogodilo

No, nakon što je Roma proizvela čudesan povratak protiv Barcelone, zatim je Liverpool pobijedio Manchester Cityja u gostima i kod kuće, to je upravo ono što će se dogoditi.

Naravno, dvije ekipe imaju dosta povijesti, ali posljednji put kada su se zapravo suočili je u natjecateljskoj utakmici još 2002. godine.

Tog dana, Liverpool je trebao pobijediti sa dva gola razlike kako bi prošao dalje u četvrtfinale Lige prvaka – to su i uradili sa golovima Jari Litmanena i Emile Heskeya.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, oni su se zapravo sastajali i poslije toga.

Nedavno, u pred sezonskim utakmicama u 2016. godini u St. Louisu, Salahova Roma je igrala protiv Liverpoola.

Ali što se dogodilo tijekom 90 minuta?

Pa, Jurgen Klopp je vidio Salaha blisko i osobno, bez sumnje je već imao egipatskog čarobnjaka na svom radaru.

Bio je zadovoljan onim što je vidio u Sjedinjenim Državama te večeri.

Salah je bio živahan tijekom 65 minuta igre. Salahov nastup je pomogao talijanskom klubu da ostvari trijumf od 2-1, pri čemu su Edin Džeko i Salah postigli golove.

Naravno, u to vrijeme nitko nije znao da će Salah potpisati za Liverpool 12 mjeseci kasnije i zatim se preobratiti u super Salaha koji će pokoriti Englesku u svojoj prvoj seozni sa Redsima.

Njegova impresivna izvedba prije godinu dana je možda zapravo bila ta koja je uspjela uvjeriti Kloppa da ga potpiše za 37 milijuna funti sljedećeg ljeta.

I to je jako dobro potrošenih 37 milijuna. Njegov najnoviji gol je bio protiv Bournemoutha u subotu i to je bio njegov 40 u svim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!