NaslovnicaVijestiGUARDIOLA U VELIKIM PROBLEMIMA: Ovo će biti veliki udarac u utrci za...

GUARDIOLA U VELIKIM PROBLEMIMA: Ovo će biti veliki udarac u utrci za titulu Premier lige!

Manchester City se navodno suočava sa velikim problemima i sada čekaju da se utvrdi razmjera ozljede Aymeric Laportea, ali očekivanje je da će mu trebati operacija.

U VELIKIM PROBLEMIMA

Branioci titule Premier lige su se riješili Vincent Kompanyja prošlog ljeta kako bi se ponovo pridružio svom klubu Anderlechtu.

Nakon što ga nije uspio zamijeniti, Pep Guardiola je u osnovi odlučio dati vjeru u opcije koje su mu već na raspolaganju, ali španjolski taktičar je sta tim planom donio veliki rizik.

Prema pisanju The Mirrora, Laporte je doletio u Barcelonu, gdje će mu se procjenjivati koljeno, ali pretpostavlja se da je tijekom vikenda pretrpio oštećenje ligamenta, što će zahtijevati operaciju i potencijalno rezultirati sa ‘nekoliko mjeseci’ van terena.

Naravno da će se Manchester City nadati pozitivnoj dijagnozi iz Španjolske, nakon što budu napravili dodatne pretrage na Laporteovom koljenu, dok bi Guardiola također mogao imati problema i sa Leroy Saneom koji će sigurno biti van terena na dugotrajnoj osnovi.

Zauzvrat, ako ne budu imali sreće, to bi moglo predstavljati veliki udarac za njihovu utrku za titulu Premier lige, ovo će sigurno dati veliku prednost Liverpoolu koji je već četiri boda iznad Manchester Cityja nakon četiri utakmice odigrane do sada ove sezone.

Dobra vijest je međutim, da bi se John Stones mogao vratiti sa ozljede.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!