NaslovnicaVijestiGUARDIOLA I ZIDANE SE BORE ZA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Zvijezda iz Serije A...

GUARDIOLA I ZIDANE SE BORE ZA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Zvijezda iz Serije A dogovorila osobne uvjete sa Građanima?

Strani mediji navode kako je Manchester City dogovorio osobne uvjete sa veznjakom Lazija i Serbije Sergejem Milinkovićem-Savićem, budući da je Guardiolina ekipa skoro završila posao za ovog igrača.

GUARDIOLA I ZIDANE

Prema pisanu Don Balona, vladajući prvaci Premier lige imaju sporazum sa sprskim internacionalcem, igračem kojeg će dovesti kao zamjenu za Davida Silvu.

Također se napominje da bi Milinković-Savić trebao biti dostupan za samo 80 milijuna eura, dok se navodi da je i Real Madrid također zainteresiran.

S obzirom da je Silva spreman napustiti klub na kraju sezone prema pisanju Mirrora, odluka Cityja da traži zamjenu čini se vrlo mudrom.

Za vrijeme koje je proveo u Laziju, Milinković-Savić je uspio etablirati kao jedan od najboljih veznjaka na planeti, pa je lako vidjeti zašto klubovi poput Cityja i Reala žele njegov potpis.

Od početka 2017/18 sezone, Milinković savić je uspio skupiti ukupno 18 golova i devet asistencija u Seriji A, što je pristojan povratak za igrača koji je češće igrao u veznom redu nego na bilo kojoj drugoj poziciji.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!