NaslovnicaVijesti"Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata"

“Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata”

“Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata”, našalio se bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher na twitteru.

Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata
“Guardiolino prvo pojačanje u Cityju će biti Morata”

Potvrđeno je da će trenutni trener Bayerna preuzeti “Građane” na kraju ove sezone, a sinoć su “Bavarci” uspjeli proći u četvrtfinale iako su gubili 2-0 u uzvratnoj utakmici. Na kraju su nakon produžetaka uspjeli preokrenuti rezultat na 4-2 i proći dalje ukupnim rezultatom 6-4.

Igrač koji im je u prvom poluvremenu zadao najviše problema i briga je upravo Morata, koji je sjajno prošao cijelu obranu njemačkog prvaka i asistirao Cuadradu za drugi pogodak.

Carragher se nakon toga našalio na twitteru napisavši da će ga Guardiola pokušati dovesti u svoj novi klub sljedeće sezone.

Morata je u odličnoj formi ove sezone u dresu “Stare dame”, i zajedno sa Paulom Dybalom čini opasnu napadačku liniju kluba iz Torina. U 35 nastupa u svim takmičenjima postigao je šest golova, te upisao pet asistencija.

No, njegova budućnost još uvijek nije u potpunosti sigurna. U Juventus je stigao iz Real Madrida u ljeto 2014. godine za 20 miliona eura, ali postoji klauzula u ugovoru po kojoj ga “kraljevski klub” može otkupiti u bilo kojem trenutku.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!