NaslovnicaVijestiGuendouzi se rugao igračima Brightona: "Vi ste najobičnije s*anje. Zarađujem više nego...

Guendouzi se rugao igračima Brightona: “Vi ste najobičnije s*anje. Zarađujem više nego svi vi!”

Mladi veznjak Arsenala koji ima 21 godinu, Matteo Guendouzi je opet pokazao svijetu zašto je jedan od najbahatijih tipova u Premier ligi.

Guendouzi se rugao

Naime, mladi igrač Arsenala je u 30. kolu Premier lige u kojem je Arsenal igrao u gostima protiv Brightona, te izgubio sa 2-1, rekao igračima protivničkog tima kako zarađuje više od njih.

Neal Maupay je izjavio kako mu se mladi Guendouzi rugao tijekom utakmice kako zarađuje više od njega.

Nakon toga se javilo još par igrača koji tvrde da im je klinac iz Arsenala govorio: “Vi ste najobičnije sranje. Zarađujem više nego što ćete vi zaraditi u cijelom životu.”

Ovog nogometaša su već prozivali ranije manje bogati klubovi kako ih je vrijeđao na ovaj način.

Matteo Guendouzi u Arsenalu zarađuje 40.000 funti tjedno, dok je u Brightonu najveća plaća 50.000 funti.

Međutim, ‘mali’ Brighton je ipak pobijedio bogatog veznjaka Arsenala, koji je već ispao iz svih natjecanja, te vjerojatno do kraja sezone neće izboriti ni jedno od europskih natjecanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!