NaslovnicaVijestiGuradiola dao zeleno svjetlo: Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nakon samo godinu...

Guradiola dao zeleno svjetlo: Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nakon samo godinu dana!

Pep Guardiola je dao Ferranu Torresu dopuštenje da osigura transfer u Barcelonu u siječnju ako Manchester City dobije odgovarajuću ponudu za Španjolca, prenosi Mundo Deportivo.

Guradiola dao zeleno

21-godišnjak je glavna meta Xavija Hernandeza ove zime, jer želi oživjeti katastrofalnu sezonu Barcelone. Oni večeras igraju protiv Villarreala i nalaze se tek na sedmoj poziciji u La Ligi nakon 13 odigranih kola, a zaostaju čak deset bodova za vodećim Real Madridom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Xavi se divi Torresu i želi ga u svom timu od siječnja, jer trenutni napadač Manchester Citya može igrati na više pozicija. Također je vrlo brz i velika prijetnja po golu protivnika.

Torres je također zatražio od Guardiole da ga pusti u Barcelonu. On zaista cijeni ono što je menadžer Građana uradio za njega i njegovu karijeru, otako je prošle godine prešao na Etihad stadion, ali ne može reći ne velikanima iz La Lige.

Guardiola je suosjećajan s Torresovom pozicijom i obrazloženjem da želi napustiti klub na sljedećem prijelaznom roku. Dakle, neće stajati na putu zvijezde čija plaća je 46.000 funti tjedno, sve dok Barcelona ponudi odgovarajuću ponudu, samo 15 mjeseci nakon što je Valenciji platio 21 milijun funti za njegove usluge.

Izvršni direktor Barcelone Mateu Alemany već ima dobar odnos s Torresovim agentom, Hectorom Perisom. Izvješća AS-a dodatno podupiru tvrdnju Mundo Deportiva da je krilni napadač Manchester Cityja Torres prioritet Barcelone u siječnju.

Alemany također već pregovara o uvjetima ugovora nakon što je ovog tjedna otputovao u Manchester. Ali spreman je čekati do ljeta kako bi osigurao njegov potpis ako dogovor ne bude realiziran.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!