NaslovnicaVijestiGuus Hiddink: Bio sam zabrinut za Hazarda

Guus Hiddink: Bio sam zabrinut za Hazarda

Trener Chelseaja Guus Hiddink priznao je da je bio zabrinut zbog forme i ozljede nogometaša te momčadi Edena Hazarda.

Guus Hiddink

Belgijski reprezentativac proglašen je igračem godine prošle sezone u izboru udruge nogometaša u Engleskoj, ali je ove sezone postigao samo dva gola u 38 mečeva koje je odigrao u prvom timu. Oba gola je dao u kupu.

Azar je imao nekoliko ozljeda ove sezone, a najviše se mučio s dugotrajnom ozljedom kuka, i nije igrao od 9. ožujka, kada je Chelsea kod kuće poražen od PSG u Ligi prvaka.

“To je dugačka pauza za njega. Bili smo zabrinuti neko vrijeme, ali sada se vraća. Imao je tri treninga s nama. Rekao sam mu d a sada mora početi igrati. Teško je kad je netko bio igrač godine, a onda ima ovakvu jesen. Nešto od toga je zbog ozljeda, ali kada nisi u vrhunskoj formi, onda se igrač zabrine”, rekao je Hiddink za Sky Sports.

Nizozemski stručnjak kazao je i da je on brinuo oko forme ovog napadača.

“I ja sam razbijao glavu oko toga kako mogu da mu pomognem da se vrati. Previše je imao problema s ozljedama i teškoćama kako povratiti formu”, rekao je Hiddink.

[su_sportingbet]

Chelsea u subotu u narednoj utakmici Premiershipa dočekuje Manchester City. Chelsea se nakon 33 utakmice nalazi na 10. mjestu Premiershipa, što je daleko od očekivanog. City je dosta bolji, sa Arsenalom se bore za direktan plasman u Ligu prvaka. Do sada su skupili 60 bodova, te se nalaze na trećem mjestu Premiershpa.

Hazard je svoju karijeru počeo u Lilleu za koji je igrao od 2007. do 2012. godine, a zatim je prešao u Chelsea. U ‘Bluesima’ je nastupao 212 puta i pritom postigao 37 golova. Za reprezentaciju Belgije je debitovao 2008. i od tada 62 puta nosio nacionalni dres. Prije toga je nastupao za sve mlađe selekcije svoje zemlje.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!