NaslovnicaVijestiGvardiol impresionirao Guardiolu: Pogledajte što je Pep rekao o posljednjoj igri Hrvata

Gvardiol impresionirao Guardiolu: Pogledajte što je Pep rekao o posljednjoj igri Hrvata

U 31. kolu engleskog prvenstva, Manchester City je pobijedio Aston Villu rezultatom 4:1, uz izvanrednu igru Phila Fodena koji je postigao tri gola. No, također je 90 minuta impresionirao Joško Gvardiol, za kojeg su mediji, navijači i trener Pep Guardiola nakon utakmice izrazili pohvale.

Manchester Evening News navodi da je Guardiola dobio upravo ono što je želio od zvijezde u usponu, ističući da je Gvardiol ponovno impresionirao svog trenera. “Nakon još jednog obećavajućeg nastupa, Guardiola je pohvalio Gvardiola istaknuvši da on uči što momčad od njega treba”, stoji u tekstu, a zatim se dodaje da je “istupio protiv Arsenala i Aston Ville u obrani koja je opustošena ozljedama”.

“Mislim da mu nije bilo lako promijeniti ligu, a napredovao je protiv Bukaya Sake i sada protiv Moussa Diabyja i Leona Baileya. Nije lako dobivati ​​duele, ali s loptom u nogama bio je toliko smiren i siguran. Prije je znao riskirati i gubiti lopte, sad igra jednostavnije”, rekao je Guardiola i dodao:

“Tako treba biti. Branič mora igrati jednostavno, mora biti dobar i ne komplicirati. Ne tražim od Joška da zabije hat-trick kao Phil Foden. On to ne bi trebao raditi. Ima on drugog posla i druge zadatke. Bio je vrlo, vrlo dobar u posljednje dvije utakmice.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!