NaslovnicaVijestiGvardiol impresionirao Guardiolu: Pogledajte što je Pep rekao o posljednjoj igri Hrvata

Gvardiol impresionirao Guardiolu: Pogledajte što je Pep rekao o posljednjoj igri Hrvata

U 31. kolu engleskog prvenstva, Manchester City je pobijedio Aston Villu rezultatom 4:1, uz izvanrednu igru Phila Fodena koji je postigao tri gola. No, također je 90 minuta impresionirao Joško Gvardiol, za kojeg su mediji, navijači i trener Pep Guardiola nakon utakmice izrazili pohvale.

Manchester Evening News navodi da je Guardiola dobio upravo ono što je želio od zvijezde u usponu, ističući da je Gvardiol ponovno impresionirao svog trenera. “Nakon još jednog obećavajućeg nastupa, Guardiola je pohvalio Gvardiola istaknuvši da on uči što momčad od njega treba”, stoji u tekstu, a zatim se dodaje da je “istupio protiv Arsenala i Aston Ville u obrani koja je opustošena ozljedama”.

“Mislim da mu nije bilo lako promijeniti ligu, a napredovao je protiv Bukaya Sake i sada protiv Moussa Diabyja i Leona Baileya. Nije lako dobivati ​​duele, ali s loptom u nogama bio je toliko smiren i siguran. Prije je znao riskirati i gubiti lopte, sad igra jednostavnije”, rekao je Guardiola i dodao:

“Tako treba biti. Branič mora igrati jednostavno, mora biti dobar i ne komplicirati. Ne tražim od Joška da zabije hat-trick kao Phil Foden. On to ne bi trebao raditi. Ima on drugog posla i druge zadatke. Bio je vrlo, vrlo dobar u posljednje dvije utakmice.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!