NaslovnicaVijestiGvardiol istaknuo koja dva igrača Cityja su ga iznenadila, s njim se...

Gvardiol istaknuo koja dva igrača Cityja su ga iznenadila, s njim se slaže i Kovačić

U videu Manchester Cityja, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić su odgovarali na pitanja navijača. Gvardiol je upitan o igračima koji su ga najviše iznenadili otkako se pridružio engleskom klubu u transferu vrijednom 92 milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Hrvatski reprezentativac izdvojio je golmana Edersona i središnjeg veznjaka Rodrija.

“Eddie je vratar, ali igra fantastično s loptom. Rodri je uvijek na lopti. Način na koji je kontrolira je nevjerojatan”, objasnio je svoj odabir Gvardiol, a s ocjenom suigrača složio se i sunarodnjak Kovačić koji je također ljetos došao u City, koji je Chelseaju za njega platio 29 milijuna eura.

Tijekom svoje karijere, Ederson je bio golman za klubove kao što su Sao Paulo, Rio Ave i Benfica. Iz Benfice je 2017. prešao u City za iznos od 40 milijuna eura. Postao je stalni član prve momčadi pod vodstvom trenera Pepa Guardiole, a do sada je skupio ukupno 302 nastupa.

Prema podacima Transfermarkta, primio je 233 gola te je zadržao svoju mrežu netaknutom u 143 utakmice.

Rodri se smatra jednim od najboljih nogometaša svijeta. Prije nego što je 2019. godine potpisao za City, igrao je u Atletico Madridu i Villarrealu. Postao je ključan član momčadi s ukupno 220 odigranih utakmica, postigavši 20 golova i ostvarivši 20 asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!