NaslovnicaVijestiGvardiol nakon remija Cityja i Tottenhama: Razočaran sam, mi braniči moramo popraviti...

Gvardiol nakon remija Cityja i Tottenhama: Razočaran sam, mi braniči moramo popraviti neke stvari

Joško Gvardiol je dao svoj osvrt na neriješeni rezultat između Manchester Cityja i Tottenhama u posljednjem kolu engleskog prvenstva. Utakmica na Etihadu završila je 3:3, a hrvatski branič, član aktualnog europskog i engleskog prvaka, smatra da trenutno trećeplasirani City treba poboljšati svoju igru kako bi se ponovno popeo na vrh tabele.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U posljednje tri ligaške utakmice, City se susreo s klubovima iz vrha Premier lige i u svakoj od tih utakmica dijelio bodove. Protiv Chelseaja rezultat je bio 4:4, protiv Liverpoola 1:1, a novi remi znači da je ekipa Pepa Guardiole trenutno s tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Arsenal i jednim bodom manje od drugoplasiranog Liverpoola.

“Razočaran sam, zaslužili smo pobijediti. Mogli smo do nje, imali smo velike prilike u prvom poluvremenu. Ali ispalo je kako je ispalo. Bila je to sjajna utakmica i velika borba, odlična za gledatelje, ali ne i za nas, koji smo uzeli samo bod”, rekao je Gvardiol i dodao:

“Moramo analizirati utakmicu i vidjeti koje smo greške radili u njoj. U svakom susretu pokušavamo ne primiti gol, ali morate znati da Tottenham ima brze igrače, da su opasni i dobri u tranziciji. Svjesni smo njihove kvalitete, ali mi braniči moramo popraviti neke stvari.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!