NaslovnicaVijestiHaaland: Guardiola je ponekad zastrašujući, ali volim kad me glasno kritizira

Haaland: Guardiola je ponekad zastrašujući, ali volim kad me glasno kritizira

Napadač Manchester Cityja, Erling Haaland, je dobio titulu najboljeg igrača Europe prema Europskoj nogometnoj federaciji. Norveški reprezentativac je ostvario izvanredan uspjeh u svojoj prvoj sezoni u Cityju, osvojivši Ligu prvaka, englesku Premier ligu i FA kup, te postigao ukupno 52 gola tijekom 53 odigrane utakmice. Istovremeno, Pep Guardiola, trener Cityja, je proglašen najboljim u konkurenciji trenera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na ceremoniji na kojoj je Haaland proglašen najboljim, postavili su mu pitanje o njegovom odnosu s Guardiolom. Konkretno, upitali su ga tko je strašniji – njegov otac Alf-Inge Haaland ili njegov trener Guardiola.

“Dobro pitanje. Moram priznati da je Pep ponekad zastrašujući. Ali i moj otac zna biti takav”, odgovorio je Haaland i potom dodao:

“To je nešto što volim. Sviđa mi se kad Pep urla na mene jer mi pokušava ugurati u mozak nešto čega nema. Sviđa mi se to, uopće se ne žalim. Pokušava me učiniti boljim nogometašem.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!